Toekomst voor Dieren

2013 was een zwaar jaar voor de dieren. Veel dieren overleefde de koude en vooral natte winter niet. In maart mislukte daardoor gedeeltelijk de eerste worp van de eekhoorns.

De hete droge zomer gevolgd door een natte koude herfst putte de dieren nog verder uit, nu vooral onder de jonge egels die dan net op eigen pootjes stonden. We verwachten dat de populatie met 35% is afgenomen!

Ook financieel kreeg de opvang te maken met nog meer bezuinigingen en prijsstijgingen. De kosten van de huisvesting moeten omlaag maar alle gesprekken met gemeenten, organisaties en instellingen voor een andere ruimte liepen op niets uit.

Tijd voor actie, een noodactie onder de naam www.toekomstvoordieren.nl. Want de opvang is noodzakelijk voor het redden van deze dieren!

Hoe help ik mee?

U kunt helpen door boomstammen en blaadjes te doneren voor een nieuw onderkomen! Een boomstam is namens de eekhoorns 5 euro en een blaadje namens de egels 2,50 euro. Ons doel is 100.000 boomstammen!!

Ook hebben wij een speciale aanbiedingen pagina waar bedrijven artikelen voor hebben gedoneerd en welke u weer kunt bestellen. De opbrengst hiervan gaat voor 100% naar de noodactie!

BOUWT u mee?

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze actiesite: