Erven

Een heel bijzondere manier om uw bijdrage te leveren, nu en voor de toekomst, is door Eekhoornopvang Nederland in uw testament een plekje te geven. Doordat wij aangemerkt zijn bij ANBI, is uw bijdrage erfbelasting vrij. Dit betekent dat uw bijdrage voor 100% naar de eekhoorns gaat! Het kan fijn zijn te weten dat u alles goed geregeld heeft en te leven met het besef dat u in de toekomst ook een bijdrage levert aan het welzijn van de dieren.


Persoonlijk gesprek
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Samen kunnen wij dan bekijken en bespreken wat u graag wilt. Vul hieronder het contactformulier in of bel naar 06-188 195 76.

Schenken

Periodieke giften nu makkelijker aftrekbaar!

Tot 2014 mocht u een periodieke gift alleen aftrekken als u deze had vastgelegd bij de notaris. Bij periodieke giften vanaf 2014 hoeft dit niet meer.


U kunt kiezen of u de gift via de notaris wil vastleggen of via een schriftelijke overeenkomst met de instelling of vereniging waaraan u de gift doet. Het is nu eenvoudig en aantrekkelijk om uw giften te laten vastleggen zodat u deze kunt aftrekken bij de belasting.

Hoe kan ik periodiek een gift geven?

Gebruik het formulier ‘Periodieke gift in geld’ van de belastingdienst als u minimaal 5 jaar lang een gift in geld wilt doen aan een goed doel zoals een gift aan één van onze stichtingen. U kunt voor meer informatie en het vastleggen van uw gift contact opnemen via onderstaand contactformulier of u kunt bellen naar 06-188 195 76. Wij handelen de papieren graag voor u af.

Uw gift is een periodieke gift als:

  • u de gift hebt laten vastleggen.
  • u regelmatig (minstens 1 keer per jaar) bedragen overmaakt naar de ANBI of vereniging die in de notariële akte of schriftelijke overeenkomst wordt genoemd.
  • deze bedragen steeds (ongeveer) even hoog zijn.
  • u deze bedragen minimaal 5 jaar achter elkaar overmaakt naar dezelfde instelling of vereniging.
  • de ANBI of vereniging u geen tegenprestatie levert voor de gift.