U kunt de eekhoorns en Eekhoornopvang op verschillende manieren steunen met een financiële bijdrage. Uw steun is zeer welkom en wordt enorm gewaardeerd! Zowel een eenmalige als een structurele gift is mogelijk. U bent vrij om een bedrag te kiezen. Het bedrag komt volledig ten goede aan de bescherming en het behoud van de eekhoorn en zijn leefgebied.

Word donateur

Het mooiste voordeel is natuurlijk dat u als donateur structureel bijdraagt aan de bescherming en behoud van van de eekhoorn en zijn leefgebied! Als vaste donateur, vanaf 30,00 euro per jaar, ontvangt u ook nog elk jaar ons jaarverslag.

 

Uw betaalgegevens

 

 

Uw gegevens

 

Doe een gift

U kunt hieronder met iDeal vertrouwd, veilig en gemakkelijk aan de Eekhoornopvang doneren. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks een gift overmaken op: NL42 INGB 0000 3435 17 t.n.v. Eekhoornopvang Nederland.

Alvast onze hartelijke dank!

Velden met een * zijn verplicht.
Totaal: € -

Periodiek overschrijven

U kunt uw bijdrage ook zelf periodiek overschrijven via IBAN NL42 INGB 0000 3435 17 t.n.v. Eekhoornopvang Nederland of via NL18 SNSB 0785 5007 90 t.n.v. Eekhoornopvang Nederland

Privacybeleid

Hoe wij omgaan met uw gegevens leest u in ons privacybeleid.

Annuleringsbeleid

Uw donateurschap kan op ieder gewenst moment stopgezet worden, met dien verstande dat de opzegging minimaal 30 dagen voor de eerstvolgende afschrijving via info@eekhoornopvang.nl ontvangen is. Wij schrijven u dan uit als donateur.